UNIQ by aQuaZenn

ZWEMBADEN

Bij UNIQ geloven we dat elke achtertuin kan worden omgetoverd tot een oase van ontspanning en plezier met het perfecte zwembad of (zwem)vijver. Of u nu droomt van verkoeling op warme zomerdagen, een plek om te relaxen na een lange werkdag, een speelzwembad voor de kinderen of een schitterende aanvulling aan uw tuin - wij hebben het juiste zwembad of zwemvijver voor u!

Bij UNIQ zwembaden & vijvers zijn de mogelijkheden eindeloos, wij werken samen met u om uw tuin om te toveren tot een uniek ontwerp naar uw stijl, wensen en voorkeuren.

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring behandelen wij elk aspect van uw zwembad en totaalproject  om zo te verzekeren dat uw zwembad en tuin naar de hoogste standaard en kwaliteit wordt gerealiseërd.

Onze service gaat ook verder dan enkel de aanleg, u kan nadien ook terecht voor service en onderhoud om zo zorgeloos te genieten van uw zwembad en tuin. 

We begrijpen dat het kiezen van het juiste zwembad een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu advies nodig hebt over het type zwembad, de plaatsing ervan of de onderhoudsvereisten, wij zijn er om u te begeleiden en al u vragen te beantwoorden.

Contacteer ons snel voor een vrijblijvend plaatsbezoek en realiseer uw droomzwembad!

UNIQ zwembaden by aQuaZenn - uw partnervoor zorgeloos zwemplezier

UNIQ by aQuazenn

monoblok zwembaden

Een van de meest populaire keuzes is het monoblok zwembad, deze moderne zwembaden bieden tal van voordelen die ze tot een aantrekkelijke optie maken.

Monoblok zwembaden worden in één stuk vervaardigd en in uw tuin geplaatst. Dit betekent dat de installatie veel sneller verloopt dan bij traditionele zwembaden. Met een monoblok zwembad kunt u sneller van uw nieuwe zwembad genieten.

Monoblok zwembaden zijn doorgaans gemaakt van hoogwaardige materialen welke bestand zijn tegen slijtage, scheuren en verkleuring. Ze hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over dure reparaties of renovaties.

Monoblok zwembaden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, zodat u het perfecte zwembad kunt kiezen dat bij uw tuin en uw persoonlijke smaak past. Ze bieden een naadloos en eigentijds ontwerp.

Hoewel de initiële kosten van een monoblok zwembad hoger kunnen zijn met die van traditionele folie zwembaden, kunnen de besparingen in installatie- en onderhoudskosten in de loop van de tijd aanzienlijk zijn. Minder onderhoud betekent ook minder uitgaven voor chemicaliën en reparaties.

Monoblok zwembaden zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke tuin.

UNIQ by aQuaZenn

Tegel- & mozaïek zwembaden

Wenst u een volledig uniek zwembad helemaal naar uw wens en voorkeur? Dan is een mozaïek of tegelzwembad de optie voor u.

Deze zwembaden worden ter plaatse gegoten volgens uw wensen in 300mm dik waterdich beton. Deze constructie geeft het zwembad een zeer lange levensduur.

Door de eindeloze keuze aan tegels of mozaïek is het mogelijk om een volledig uniek zwembad te creeëren.

Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk, denk hierbij aan ingebouwde lounges, jacuzzi,....

Vaak worden deze baden uitgerust met onder-/overloop of infinity om zo het exclusieve karater van uw zwembad te benadrukken.

UNIQ by aQuaZenn

Liner zwembaden

Liner zwembaden, ook wel bekend als folie zwembaden.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van liner zwembaden is hun lagere initiële kosten in vergelijking met andere soorten zwembaden, zoals betonnen of monoblok zwembaden. Dit maakt het voor meer mensen mogelijk om van een eigen zwembad te genieten zonder een groot budget te hoeven besteden.

Liner zwembaden kunnen relatief snel worden geïnstalleerd in vergelijking met complexere bouwmethoden, zoals betonconstructies. Dit betekent dat u sneller van uw zwembad kunt genieten en dat de bouwperiode in uw achtertuin wordt geminimaliseerd.

Liner zwembaden bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen voor de liner, waardoor u uw zwembad kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw buitenruimte.

Het oppervlak van een liner zwembad is zacht en glad, waardoor het comfortabel is om op te lopen en te zwemmen.

Liner zwembaden zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Het gladde oppervlak maakt het schoonmaken van de wanden en de bodem van het zwembad een eenvoudige taak. Bovendien is het vervangen van de liner, indien nodig, een relatief eenvoudige en kosteneffectieve procedure.

Moderne liners zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen scheuren en verkleuring. Met het juiste onderhoud kan een liner zwembad vele jaren meegaan.

Liner zwembaden bieden een aantrekkelijke combinatie van betaalbaarheid, eenvoudige installatie, veelzijdigheid in ontwerp en gebruiksgemak.

zwemvijvers & biopools

UNIQ zwemvijvers

Wenst u natuurlijk en duurzaam te zwemmen? Dan is een UNIQ zwemvijver of bio-pool de oplossing. Door gebruik van de nieuwste technieken op waterzuivering kunnen wij zwemmen in 'drinkwater' mogelijk maken. Zwem in water dat altijd schoon en uitnodigend is, zonder de chemicaliën van een traditioneel zwembad.